Epidemia covid-19 ”este sub control” în Statele Unite, afirmă preşedintele Donald Trump, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locatarul Casei Albe apără modul cum administraţia sa a gestionat epidemia în ţară în acest interviu acordat site-ului Axios.

”Oamenii mor, este adevărat”, a declarat Trump.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Asta este. Dar asta nu înseamnă că nu facem tot ceea ce putem. Este sub control pe cât se poate. Este un flagel teribil”, a spus el.

Bilanţul contaminării cu noul coronavirus continuă să crească în ţară, iar zeci de state americane au fost nevoite să-şi oprească sau încetinească planurile de ieşire din izolare.

Trump subliniază în acest interviu că această creştere a bilanţului pandemiei este cauzată de numărul testelor - o apreciere denunţată de experţi în domeniul sănătăţii.

Statele Unite înregistrează peste 4,7 milioane de contaminări cu noul coronavirus şi peste 156.000 de morţi din cauza covid-19, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Coronavirus: L'épidémie est "sous contrôle", affirme Donald Trump
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.