Casa Albă a anunţat că peste 100.000 de persoane s-au înregistrat doar în ultima zi în programul Obamacare, fiind vorba de o creştere dramatică. Anunţul vine după ce administraţia prezidenţială a lansat joi după-amiază un apel pentru ca americanii să se înscrie în programul de asigurări de sănătate. Însă, Donald Trump a promis în timpul campaniei electorale că va renunţa la Obamacare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Ar trebui să ne concentrăm pe maximizarea oportunităţii care este disponibilă în acest moment pentru milioane de americani de a intra pe healthcare.gov în timpul perioadei de înregistrare liberă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Secretarul Sănătăţii, Sylvia Burwell, a anunţat că a înregistrat cea mai bună zi pentru site-ul healthcare.gov, după ce peste 100.000 de persoane s-au înregistrat pentru planul Obamare 2017. Administraţia prezidenţială îşi propune ca peste 13,8 milioane de americani să se înscrie pentru Obamacare.

Donald Trump a ameninţat în repetate rânduri că va renunţa la Obamacare imediat ce ajunge la Casa Albă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.