Secretarul de stat Antony Blinken a avut o întâlnire cu prinţul moştenitor saudit, Mohammed Bin Salman, duminică dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful diplomaţiei americane efectuează un turneu în regiune, în timp ce prinţul moştenitor saudit a suspendat discuţiile privind o eventuală normalizare cu Israelul.

"Secretarul de stat a subliniat concentrarea de neclintit a SUA pe oprirea atacurilor teroriste ale Hamas, pe asigurarea eliberării tuturor ostaticilor şi pe prevenirea extinderii conflictului", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller, într-un comunicat.

"Cei doi şi-au afirmat angajamentul comun de a proteja civilii şi de a avansa stabilitatea în Orientul Mijlociu şi dincolo de acesta", a adăugat Miller.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.