Atacul de la Istanbul, din apropiere de stadionul unde joacă echipa Beşiktaş, a vizat forţele de ordine, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu, două maşini-capcană au fost detonate în apropiere de Vodafone Arena, după încheierea unui meci între echipa Beşiktaş şi Bursaspor.

Cel puţin 20 de persoane, membri ai forţelor de ordine, au fost rănite.

Martori au declarat că au auzit focuri de armă după cele două deflagraţii, dar informaţia nu a fost confirmată oficială.

Circulaţia în zonă este închisă, iar la faţa locului se află numeroşi poliţişti, precum şi ambulanţe.

Deocamdată nimeni nu a revendicat atacul.

Mai multe atacuri cu bombă au afectat Turcia în ultimele luni, unele comise de PKK, iar alte de ISIS. Unul dintre cele mai sângeroase atacuri a avut loc pe 28 iunie, când trei terorişti au comis atentate la Aeroportul Ataturk din Istanbul. 45 de persoane au fost ucise, iar 230 au fost rănite în masacru. Autorităţile turce au acuzat Statul Islamic pentru atac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.