Un microbuz de transport marfă şi un TIR au fost implicate, joi, într-un accident rutier produs pe autostrada A1, în zona localităţii Veştem din judeţul Sibiu. Un pasager din microbuz a fost rănit grav, fiind scos din autovehicul de echipajul de descarcerare şi transportat la spital. În apropiere, două autoturisme au intrat în parapete, fără a exista însă persoane rănite. Traficul rutier este blocat complet pe sensul Sibiu-Boiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în accident sunt implicate un microbuz de transport marfă, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Bucureşt, şi un ansamblu TIR, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Gorj.

”Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că şoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului TIR condus în faţa sa. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Ilfov”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în imediata apropiere a locului accidentului, s-au produs două autotamponări, şoferii a două autoturisme intrând în coliziune cu parapetele, fără a se înregistra victime.

Conform ISU Sibiu, bărbatul de 51 de ani a rămas încarcerat, el fiind descarcerat şi preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat şi intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, fiind transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD - Terapie Intensivă Mobilă.

Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul este în continuare blocat total, fiind deviat la km. 238, Mohu, pe DN 1.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 230, în zona localităţii Veştem, pe sensul de mers Sibiu-Boiţa, fiind implicate patru autovehicule.

Pompierii sibieni au trimis acolo trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere.

”Din primele informaţii există o victimă încarcerată şi alte două victime care au nevoie de asistenţă medicală”, a transmis ISU Sibiu.

La locul accidentului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Traficul este blocat complet, fiind deviat către DN 1, la kilometrul 238, la Mohu.

Potrivit Centrului Infotrafic, se estimează reluarea traficului pe A1 după ora 14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.