Opt persoane o fost rănite luni, fiind transportate la spital, după ce un microbuz a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel din judeţul Cluj, autorităţile activând planul roşu de intervenţie. La faţa locului a fost trimis inclusiv un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Nouă dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost rănite. Singurul care a scăpat nevătămat este şoferul, care a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii.  Opt dintre răniţi au fost transportaţi la spital.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde un tren a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane.
Opt persoane au fost rănite în accident, două dintre ele, grav. Patru răniţi au fost deja transportaţi la spital. 
O fetiţă în vârstă de 13 ani a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la un spital din Cluj Napoca. Copila este conştientă, iar starea sa este stabilă. 
O altă victimă primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.
 
„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal şi victime multiple, 2 ambulante SMURD şi 4 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanta. In sprijin, la locul intervenţiei a fost trimis şi  un elicopter  SMURD”, informează Inspectoratul General penyru Situaţii de Urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.