Pompierii argeşeni au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu anunţat la o locomotivă, în zona oraşului Câmpulung. Acolo a fost trimis şi un echipaj medical, care să intervină dacă va fi nevoie de asistenţă. Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat de o problemă de natură electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În urma incendiului izbucnit la locomotivă, a ars instalaţia electrică de la compartimentul motoarelor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, transmite ISU Argeş.
 
La locul incendiului au intervenit autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung.
 
Garnitura feroviară la locomotiva căreia a izbucnit focul era compusă din nouă vagoane. Primele vagoane de lângă locomotivă nu aveau încărcătură, celelalte şapte transportând cărbune.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Argeş, incendiul a fost anunţat la o locomotivă a unui tren de marfă, în staţia Argeşelu din Câmpulung. 
 
Acolo se deplasează pentru intervenţie pompierii de la Detaşamentul Câmpulung, iar în sprijin intervin şi pompieri de la Detaşamentul Mioveni. 
 
”Pentru asistenţă medicală la nevoie a fost alocat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, transmite ISU Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.