Cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai unei companii cu sediul în Timişoara sunt evacuaţi, luni după-amiază, după ce s-a primit un e-mail în care erau informaţii privind o ameninţare cu bombă. Acolo se află pirotehnişti şi pompieri. Reprezentanţii IPJ Timiş au precizat că nu se confirmă existenţa vreunei bombe şi că se fac cercetări pentru a fi identificat autorul e-mail-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din informaţiile deţinute până în acest moment, nu se confirmă existenţa unei bombe în incinta societăţii comerciale, poliţiştii continuând cercetările specifice pentru identificarea expeditorului e-mailului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a anunţat IPJ Timiş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Azi, în jurul orei 12:25, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziaşului din Timişoara a primit un e-mail, în jurul orei 10:00, ce conţinea informaţii privitoare la o ameninţare cu bombă. La faţa locului s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi pompierii ISU Banat”, a transmis, luni, IPJ Timiş.

Conform sursei citate, s-a început evacuarea celor aproximativ 2.000 de persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.