Traficul pe DN 7 A Voineasa - Obârşia Lotrului, între judeţele Vâlcea şi Hunedoara, închis duminică din cauza sutelor de copaci doborâţi de viscol, a fost reluat luni după-amiază după 24 de ore. În ultimele ore, în zonă a nins iar vântul a viscolit zăpada, troienele ajungând la 80 de centimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier pe DN 7A a fost reluat, luni după-amiază, după ce autorităţile au îndepărtat copacii căzuţi pe şosea şi au curăţat carosabilul, anunţă Poliţia Judeţeană Vâlcea.

DN 7 A a fost închis circulaţiei rutiere, duminică după-amiază, pe o lungime de peste 40 de kilometri, de la kilometrul 40 la kilometrul 86, în condiţiile în care vântul puternic a doborât sute de copaci.

Operaţiunea de curăţare a drumului a fost îngreunată de faptul că în ultimele ore în zonă a nins iar vântul a continuat că bată cu putere viscolind zăpada, astfel încât în zona montană din judeţul Vâlcea s-au format troiene care ajung până la 80 de centimetri.

Potrivit unei informări date publicităţii luni de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, 20 de autoturisme au rămas blocate, în cursul zilei de duminică, pe DN 7A din cauza zăpezii.

În urma unei intervenţii care durat patru ore şi la care au participat jandarmi montani, poliţişti şi angajaţi de la drurmurile naţionale, cele 20 de autovehicule au fost scoase de pe drumul impracticabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.