Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, în hala unei fabrici din Timişoara, de pe strada Avram Imbroane. Aproximativ 100 de persoane s-au autoevacuat în siguranţă, iar Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit imediat pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Au fost alertate Detasamentele 1  si 2 Timişoara şi s-au mobilizat 6 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de serviciu, 2 autoscari mecanice, 1 echipaj SMURD, o cisternă de 30.000 l şi un motoventilator. Începând cu ora 16:20 a fost activată Grupa Operativă la nivel inspectoratului”, a transmis, vineri seară, ISU Timiş. 
 
Suprafaţa totală a halei este de aproximativ 10.000 mp şi a fost inundată cu fum, iar incendiul s-a manifestat pe 200 mp.
 
”Aproximativ 100 de persoane s-au autoevacuat în siguranţă. Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al operatorului economic a acţionat pentru stingerea incendiului”, a mai precizat ISU Timiş. 
 
Pompierii au ventilat întreg spaţiul.
 
Urmează să se stabilească exact de la ce a pornit focul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.