Un accident feroviar s-a produs luni, între localităţile Teremia Mare şi Comloşu Mare din judeţul Timiş. Un tren Regio a lovit un camion încărcat cu cereale. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar cabina a luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc în jurul orei 11.45, la trecerea la nivel de cale ferată între localităţile Teremia Mare şi Comloşu Mare.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”În accident au fost implicate un tren Regio, în care se aflau doar trei persoane şi un autotren în care se afla şoferul. În urma impactului, cabina autotrenului a luat foc. Cele 4 persoane implicate în accident s-au autoevacuat şi nu necesită îngrijiri medicale. La faţa locului se intervine cu o autosepcială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi 11 pompieri şi 2 ambulanţe SAJ”, transmite ISU Timiş.
 
Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului la autotren şi degajarea traficului rutier şi feroviar.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.