Salvamont Bihor anunţă sâmbătă că a fost solicitat în interval de două ore să intervină la două accidente, la Stâna de Vale şi în Defileul Crişului Repede. Prima dintre victime, care a suferit un traumatism sever la nivelul feţei cu pierdere de cunoştinţă a fost imobilizata, transportată şi predată echipajului elicopterului SMURD în zona Baia Popii, iar a doua, rămasă blocată în traseu după un atac de panică a necesitat doar recuperare şi evacuare din traseu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-un interval de doar 2 ore, SJ Salvamont-Salvaspeo al Consiliul Judeţean Bihor, a fost solicitat să intervină la 2 accidente diferite, în 2 zone diferite ale arealului montan bihorean, Stâna de Vale - accident de mountain-bike, Defileul Crişului Repede - incident în traseu de via ferrata”, anunţă Salvamont Bihor.

”Prima dintre victime, suferind un traumatism sever la nivelul feţei cu pierdere de cunoştinţă a fost imobilizata, transportată şi predată echipajului elicopterului SMURD în zona Baia Popii, a doua, rămasă blocată în traseu după un atac de panică a necesitat doar recuperare şi evacuare din traseu”, precizează salvatorii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor îndeamnă turiştii la multă atenţie şi responsabilitate.

”Cănd sunteţi pe munte, întotdeauna puteţi fi expuşi unui factor de risc , mai mult sau mai puţin identificat ! În speranţa că împreună vom preveni accidentările grave, vă dorim zile frumoase şi liniştite la munte!”, transmite Salvamont Bihor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.