Sute de familii din mai multe localităţi ale judeţului Prahova nu au curent electric, după ce o furtună puternică a produs avarii în reţeaua de alimentare, miercuri seară, când mai multe zone din zona de sud a ţării s-au aflat sub avertizare meteo cod portocaliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, joi, la ora 10:00 la nivelul judeţului există 859 de consumatori care nu au alimentare cu energie electrică, în urma avariilor produse de furtună pe reţeaua de alimentare.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
Sunt afectaţi abonaţi din localităţile Buştenari, Drăgăneşti, Popeşti şi Breaza.
 
Echipele de intervenţie acţionează pentru remedierea avariilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.