Pompierii din Timiş, sprijiniţi de colegii lor din Arad, reiau luni dimineaţă, misiunea de căutare a celor patru persoane dispărute în apele râului Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş, după ce o barcă în care se aflau 12 persoane, adulţi şi copii, s-a răsturnat. Între cei dispăruţi sunt şi doi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe parcursul nopţii, 3 echipaje de căutare-salvare din cadrul ISU Timiş şi alte 3 echipaje din cadrul ISU Arad au continuat misiunea la suprafaţa apei.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”În această dimineaţă, pompierii din Timiş au început deplasarea către locul evenimentului, pentru continuarea căutărilor cu forţe mărite. Un efectiv de 24 pompieri vor interveni cu: o autospecială de serviciu; 6 autospeciale de primă intervenţie şi comandă; un microbuz; 9 bărci; o ambulanţă SMURD; un echipaj cu 4 scafandri”, a transmis ISU Timiş
 
De asemenea, pompierii din judeţul Arad au început deplasarea către locul evenimentului.
 
”Un efectiv de 15 pompieri vor interveni cu 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 4 bărci, şi un echipaj SMURD”, a mai precizat ISU Timiş.
 
Duminică seară, barc, în care se aflau 12 persoane, atât adulţi cât şi copii, s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Un copil de 4 ani care a fost scos din apele râului, după răsturnarea bărcii, a murit. Alte patru persoane, între care doi copii, sunt acum căutate de pompieri. Şapte persoane din barcă s-au salvat, ele fiind transportate la diferite spitale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.