Un pieton a decedat după ce două maşini s-au ciocnit marţi seară, la Lugoj, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe trotuar în urma impactului. Victima este o femeie de 53 de ani, în acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 16.04.2024, în jurul orei 20:20, poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe Splaiul 1 decembrie 1918 din municipiu. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus un autoturism pe Splaiul 1 decembrie 1918 din municipiul Lugoj, dinspre strada Ion Huniade spre strada Timişorii, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 70 de ani”, relatează IPJ Timiş.
 
În urma impactului, autoturismul condus de către femeia în vârstă de 70 de ani a fost proiectat pe trotuar, unde a surprins şi acroşat o femeie care era pieton, în vârstă de 53 de ani.
 
În urma impactului, femeia  lovită de maşină a decedat.
 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
În acest caz a fostdeschis un dosar penal pentru nfracţiunea de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.