Omul de afaceri Daniel Ştefănescu, patronul firmei Gersim, unul dintre cei mai mari importatori de telefoane şi tablete din România, a fost reţinut de către procurorii din Prahova într-un dosar de fraude imobiliare. Ştefănescu este acuzat de înşelăciune iar procurorii cer mandat de arestare pe numele lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii prahoveni l-au reţinut, iar vineri îl vor prezenta instanţei de judecată pe omul de afaceri Daniel Ştefănescu, proprietar al companiei Gersim, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de telefoane mobile şi tablete din România.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că acesta este acuzat de comiterea mai multor fapte de înşelăciune în domeniul imobiliar. Concret, Ştefănescu, în calitate de asociat al unui antreprenor din domeniul construcţiilor, ar fi ştiut şi participat la acţiuni de înşelăciune constând în faptul că, după ce a ridicat un bloc de locuinţe în Ploieşti, antreprenorul a vândut aceleaşi apartamente mai multor persoane. 
Tranzacţiile s-au desfăşurat, conform anchetatorilor, cu complicitatea unor avocaţi şi notari din Ploieşti, care sunt şi ei inculpaţi în dosar. 
Alături de Daniel Ştefănescu au fost reţinuţi alţi trei oameni de afaceri. Pentru Ştefănescu şi doi dintre aceştia, procurorii cer emiterea de mandate de arestare preventivă, judecătorii prahoveni urmând a se pronunţa vineri cu privire la această solicitare, au precizat sursele citate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.