Un microbuz de transport elevi din judeţul Olt a accidentat un copil de nouă de ani, care era pieton, iar victima a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că, vineri, în jurul orei 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Teiuş, din comuna Brebeni. 
 
“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, un bărbat de 58 de ani, din comuna Brebeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un microbuz de transport elevi ar fi acroşat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat poliţiştii. 
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
 
Ei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.