Un accident feroviara avut loc, sâmbătă seară, în judeţul Olt, fiind implicate un autoturism şi un tren cu 28 de călători. Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a rămas încarcerat, dar a fost scos de pompieri şi a fost transportat la spital în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială pentru primă intervenţie, au intervenit în comuna Găneasa, sat Izvoru, la un accident feroviar. La faţa locului au intervenit şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt”, a transmis, sâmbătă seară, ISU Olt.

Sursa citată a precizat că în eveniment au fost implicate un autoturism şi trenul InterRegio 2224, în care se 28 de persoane.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din comuna Găneasa, a rămas încarcerat.

”Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu funcţii vitale prezente şi a fost extras din autoturism de echipajul de descarcerare, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale”, au mai precizat pompierii.

Pacientul, politraumatizat prin accident feroviar, a fost transportat la UPU Slatina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.