O maşină a fost distrusă, miercuri, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Focul a pornit de la scântei provenite de la un utilaj din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiul izbucnit la un autoturism, în municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu. Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere.

Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului autoturism, fără pericol de propagare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, incendiul a fost lichidat repede, dar autoturismul parcat în curtea unei societăţi comerciale a fost afectat în totalitate.

”Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: scântei provenite de la un utilaj aflat în apropierea autoturismul”, a mai transmis sursa citată.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.