O maşină a fost lovită de tren sâmbătă dimineaţă, între Voila şi Făgăraş, la o trecere la nivel cu calea ferată, o persoană aflată în autoturism decedând, iar altele fiind rănite, conform CFR SA, care precizează că personalul şi pasagerii trenului nu au fost răniţi. Traficul feroviar este perturbat, trenul Curtici - Bucureşti Nord, implicat în accident, fiind oprit. Alte două trenuri vor staţiona temporar în Voila şi Făgăraş, până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că linia simplă Voila - Făgăraş a fost redeschisă la ora 11:08, iar cele trei trenuri IRN 473, R 2101 şi R 2512 au fost reînscrise în circulaţie.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Voila şi Făgăraş, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă persoane rănite şi un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
 
Trenul, care circulă în relaţia Curtici - Bucureşti Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate.
 
Până la reînscrierea în circulaţie a trenului IRN 473,  alte două trenuri - R 2101 (Braşov - Sibiu) şi R 2512 (Sibiu - Făgăraş) - vor staţiona temporar în gările Voila, respectiv Făgăraş, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA precizează că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiţionată de finalizarea cercetărilor desfăşurate la faţa locului de organele abilitate.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.