Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat, luni seară, că nu mai sunt maşini sau persoane blocate în zăpadă la nivelul judeţului, dar 44 de localităţi nu au energie electrică în urma viscolului puternic de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Tulcea au anunţat că, luni, la ora 22.30, mai erau 44 de localităţi nealimentate cu energie electrică, fiind afectate aproximativ 34.000 de persoane.

De asemenea, nu mai erau maşini blocate în zăpadă.

“În ultima oră, şase autovehicule, dintre care patru autocamioane rămase blocate între localităţile Baia şi Mihai Viteazu, un autoturism rămas blocat între localităţile Beidaud şi Sarighiol de Deal şi un alt autoturism înzăpezit între Topolog şi Saraiu, au fost deszăpezite”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Ei au menţionat că se lucrează pentru deblocarea sectoarelor de drum închise în urma ninsorii şi viscolului puternic.

Centrul Infotrafic a anunţat că, la ora 21.00, două sectoare de drum naţional din judeţul Tulcea erau în continuare închise.

Este vorba despre DN 22A Nalbant – Ciucurova şi DN 22D Horia – Ciucurova.

”Se acţionează cu utilaje de deszăpezire, estimându-se redeschiderea circulaţiei la data de 28.11.2023, ora 10.00”, a transmis Centrul Infotrafic.

Judeţul Tulcea s-a aflat, la finalul săptămânii trecute, sub avertizare cod roşu de viscol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.