Pompierii din Braşov au intervenit, luni, pentru ridicarea mai multor copaci care au căzut din cauza vântului. De asemenea, o antenă care stătea să cadă, dar şi mai multe elemente de construcţie de pe clădirea Poştei au fost îndepărtate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate, pe parcursul zilei de azi, până la această oră, pompierii braşoveni au intervenit pentru degajarea a trei arbori, după cum urmează: de pe DN 1E ( Braşov-Poiana Braşov), respectiv strada Carpaţilor şi strada I.L Caragiale, mun. Braşov”, anunţă, luni, ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, s-a intervenit pentru degajarea unei antene (str. N. Bălcescu) şi a unor elemente de acoperiş (clădirea Poştei nr. 1, B-dul Eroilor) desprinse, care prezentau pericol pentru cetăţeni.

”Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale”, au mai transmis pompierii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.