Meteorologii au emis, miercuri, o informare de precipitaţii moderate cantitativ, valabilă pentru majoritatea zonelor ţării. La munte şi în Moldova se va depune strat de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ANM, în intervalul 6 decembrie, ora 18.00 – 8 decembrie, ora 08.00, vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, în extindere dinspre sud-vest.

”Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantităţile de apă vor fi de 10...15 l/mp şi izolat de 20 l/mp. La munte şi în Moldova vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă”, a transmis ANM.

Potrivit meteorologilor, în celelalte regiuni, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitaţii mixte.

Izolat se va depune polei.

”Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia şi Dobrogea, cu viteze în general de 40...45 km/h”, a mai transmis ANM.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.