Incendiul izbucnit în sala motoarelor la o navă aflată în Portul Constanţa a fost stins, iar specialiştii urmează să afle cauza acestuia. Nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Răzvan Parconie, a declarat că incendiul a fost stins de către echipajul navei. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
"La momentul sosirii acesteia la mal incendiul fusese lichidat de către echipajul navei, iar un echipaj de intervenţie din cadrul ISU a urcat la bordul acesteia şi a acţionat pentru înlăturarea tuturor efectelor negative. În acest timp, la cheu a fost făcut un dispozitiv pentru asigurare măsuri PSI. În urma evenimentului nu au existat victime”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 
 
Nava respectivă se afla în acvatoriul portuar când a izbucnit incendiul. 
 
"În jurul orei 11 am fost anunţaţi de către dispeceratul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare cu privire la faptul că o navă care se afla în acvatoriul danei 52 din Portul Constanţa a suferit avarii la sala motoare, aceasta fiind inundată cu fum. Din primele momente au fost alertate patru autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială CBRN, trei SMURD tip B, un SMURD tip C şi o autospecială transport victime mutiple, cu un total de 40 de pompieri. La faţa locului a fost prezentă şi o autospecială de stingere de la un serviciu privat. Misiunea a fost coodonată de către inspectorul şef al ISU Constanţa, la faţa locului fiind prezent şi prefectul judeţului Constanţa”, a explicat Răzvan Parconie.
 
El a precizat că deocamdată nu este cunoscută cauza izbucnirii incendiului, aceasta urmând să fie stabilită. 
 
De asemenea, nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.