Incendiul care a cuprins, vineri seară, patru clădiri din localitatea braşoveană Cristian ar fi pornit de la o centrală pe lemne, focul extinzându-se la clădirea Serviciului voluntar de pompieri. Celelalte două imobile cuprinse de flăcări sunt spaţii comerciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Focul ar fi pornit de la o centrală pe lemne, aflată într-o casă veche cu grinzi din lemn şi s-a extins la clădirea de lângă aceasta, în care se află Serviciul de Pompieri Voluntari. Celelalte două imobile cuprinse de flăcări sunt spaţii comerciale, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Intervenţia pompierilor este îngreunată de vânt, dar şi de faptul că hidrantul de la care trebuie să realimenteze autospecialele este la aproape doi kilometri distanţă.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Se intervine cu şase autospeciale dotate cu apă şi spumă şi o autoscară pentru localizarea focului. Incendiul s-a extins la mai multe case din cauza vântului. Din informaţiile pe care le deţinem la acest moment nu sunt victime“, a declarat, vineri seară, Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov. 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în localitatea braşoveană Cristian, patru imobile fiind cuprinse de flăcări. Clădirile cuprinse de flăcări sunt situate în centrul localităţii, lângă Primărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.