Un incendiu violent a cuprins, luni, o fostă moară din judeţul Botoşani, iar pompierii încearcă să stingă focul, echipajele fiind suplimentate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un incendiu violent a izbucnit, în această după-amiază, în oraşul Săveni. O clădire dezafectată, unde a funcţionat o moară de cereale,  a fost cuprinsă de flăcări. Alarma a fost dată de oamenii care locuiesc în zonă”, a transmis, luni seară, Isu Botoşani.

Sursa citată a precizat că la caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii de la Staţia Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săveni.

”Ulterior,  forţele şi mijloacele de intervenţie au fost suplimentate cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani. În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea flăcărilor şi înlăturarea efectelor”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit pompierilor, intervenţia este de durată, având în vedere suprafaţa mare afectată,  aproximativ 300 de metri pătraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.