O femeie de 31 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Voluntari pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, în cazul unei fete de nouă ani care a fost găsită pe stradă, cu urme de lovituri la cap. Copila a fost transportată la spital, iar ulterior a fost preluată de Direcţia de Protecţia Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii oraşului Voluntari, pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorilor, iar, ulterior, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
"În urma propunerilor formulate de unitatea de parchet competentă, persoana reţinută urmează sa fie prezentată în cursul zilei de astăzi judecatorului de drepturi şi libertăţi, pentru a dispune în consecinţă", a transmis IPJ Ilfov.
 
În 11 noiembrie, Poliţia Ilfov a fost sesizată de către o femeie despre faptul că, în acea dimineaţă, a găsit pe stradă o fetiţă, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violenţă fizică în zona capului.
 
Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Joi, fata a fost preluată de reprezentanţii D.G.A.S.P.C.Ilfov şi instituţionalizată într-un centru de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.