Drumul naţional între Paşcani şi Târgu Frumos a fost închis, luni seară, din cauza vizibilităţii reduse, măsura fiind valabilă până la încetarea viscolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi anunţă că începând cu ora 18:00, pe fondul viscolului general şi a vizibilităţii reduse, a fost luată decizia închiderii temporare a drumului naţional DN 28A, km 0 - 23, între Tg. Frumos şi Paşcani, judeţul Iaşi. 
 
Măsura este valabilă până la ora 24:00, fiind condiţionată de încetarea viscolului.
 
Totodată, conducerea Consiliului Judeţean Iaşi a anunţat luni seară că în zona Paşcani utilajele vor acţiona pe drumurile judeţene doar în cazurile de urgenţă.
 
”Având în vedere avertizarea meteo de cod galben de ninsori abundente, emisă de ANM, începând cu data de 08.01.2024, ora 19:00, utilajele de deszăpezire de pe baza Paşcani vor acţiona doar la intervenţia apelului de urgenţă 112 pentru însoţirea vehiculelor de urgenţă. După încetarea fenomenului de viscol, utilajele îşi vor relua imediat activitatea de deszăpezire. Se menţine în stare de circulaţie în condiţii de iarnă doar drumul judeţean DJ 208: limită judeţ Neamţ - Paşcani - limită judeţ Suceava”, precizează conducerea CJ Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.