Peste 69.000 de abonaţi nu beneficiază de alimentare cu energie electrică, duminică, din cauza avariilor produse de vremea rea pe reţeaua de alimentare. De asemenea, în judeţ au fost închise 12 tronsoane de drum naţional sau judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vremea rea a provocat numeroase avarii pe reţeaua de alimentare cu energie  electrică în judeţul Ialomiţa. Datele furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă arată că duminică, 69.046 abonaţi din 48 de localităţi nu sunt alimentaţi cu energie electrică.
Nouă echipe ale firmei de distribuţie se află pe teren şi lucrează pentru remedierea situaţiei.
Totodată, în Ialomiţa au fost închise circulaţiei publice 12 sectoare de drumuri naţionale şi judeţene. Este vorba despre autostrada A2 - Feteşti- Lehliu, DN 3B Făcăeni- Chirana, DN 21 Slobozia- Brăila, DN2C Buzău - Griviţa – Slobozia, DN 21A Bărăganu – Ţăndărei, 2A Manasia- Giurgeni, DN 3 A limita judeţului Călăraşi cu Feteşti, DJ 212 limita Brăila- Luciu, DJ 213 Luciu-Gura Ialomiţei-Chirana, DJ 212 Ţăndărei- Feteşti ,DJ 203 F Murgeanca - Griviţa şi DJ 201 Albeşti- Slobozia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.