O ursoaică cu trei pui a fost văzută luni seara lângă o casă din Gheorghieni, iar proprietarul locuinţei a anunţat autorităţile. În zonă a sosit o patrulă formată dintr-un jandarm şi un poliţist care a îndepărtat animalele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Harghita, vineri, în jurul orei 20.24, un bărbat a sunat prin intermediul SNUAU 112 pentru a anunţa că în apropierea grădinii casei sale, situate la kilometrul 5 al municipiului Gheorgheni şi-a făcut apariţia o ursoaică cu trei pui. Casa este aproape de o pădure şi  o zonă frecventată de crescătorii de albine.

La faţa locului a fost direcţionată imediat o patrulă de ordine publică formată din jandarm şi poliţist, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Lacu Roşu, respectiv Poliţia Municipiului Gheorgheni. Astfel, a fost confirmată prezenţa ursoaicei şi a celor trei pui, aceştia fiind îndepărtaţi înspre pădure.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Patrula a mai rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că ursoaica şi pui nu se întorc, nefiind semnalate alte incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.