Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a transmis, joi dimineaţă, că explozia, urmată de incendiu, de pe şantierul Autostrăzii Moldova s-a produs din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale şi apariţiei scânteilor mecanice, în urma lucrărilor pe şantier

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Vrancea a transmis, joi dimineaţă, concluziile finale în urma exploziei de la Călimăneşti.
 
”În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că a fost o explozie urmată de incendiu din cauza fisurării magistralei de transport gaze naturale şi apariţiei scânteilor mecanice, urmare a executării lucrărilor pe şantierul autostrăzii A7”, au arătat reprezentanţii ISU Vrancea.
 
Autorităţile din Vrancea au activat, în noaptea de miercuri spre joi, Planul Roşu de Intervenţie, după ce un incendiu a cuprins o magistrală de gaz, pe şantierul Autostrăzii Moldova. Patru muncitori ai firmei care lucrează la construcţia autostrăzii au murit, iar alţi cinci au fost răniţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...