Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul câinilor găsiţi morţi într-o pădure de lângă Uricani, judeţul Hunedoara. Acuzaţiile sunt uciderea cu intenţie, fără drept, a animalelor. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre 8 câini adulţi şi 19 pui, iar aceştia se aflau pe teritoriul judeţului Gorj, astfel că acest caz a fost preluat de anchetatorii din Gorj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că la data de 20 mai a.c., în zona Câmpuşel din incinta Parcului Naţional Retezat, persoane necunoscute ar fi ucis un număr de 8 câini maturi şi 19 pui de câine, pe care i-au abandonat în saci de material plastic pe marginea unei râpe. În urma sesizării, organele de poliţie s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat cercetarea  locului faptei”, transmite IPJ Gorj. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Cadavrele câinilor au fost transportate la Direcţia Ssanitară Veterinară Gorj pentru efectuarea necropsiilor.
 
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere cu intenţie, fără drept, a animalelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.