Doi bărbaţi din judeţul Dolj au fost arestaţi preventiv, după ce au obligat o fată de 17 ani să întreţină relaţii sexuale cu ei, ameninţând-o că, în caz contrar, vor publica imagini compromiţătoare cu ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că poliţiştii din Segarcea cercetează doi bărbaţi pentru viol şi şantaj.
 
“În fapt, la data de 10 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de căre o tânără de 17 ani, din oraşul Segarcea, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunilor de viol şi şantaj. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în cursul lunii noiembrie 2023, tânăra ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul de 31 de ani. Ulterior, acesta ar fi constrâns-o pe tânăra să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu bărbatul de 34 de ani, sub ameninţarea divulgării unor fotografii compromiţătoare cu aceasta”, au anunţat poliţiştii. 
 
Cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri, iar apoi au fost reţinuţi, bărbatul de 31 de ani pentru şantaj şi complicitate la viol, iar cel de 34 de ani, pentru viol.
 
Bărbaţii au fost prezentaţi instanţei, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.