Un tânăr de 19 ani din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut şi este cercetat pentru şantaj, după ce i-a cerut fostei lui iubite să facă sex cu el şi să-i dea bani, ameninţând-o că, în caz contrar, va publica online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare. Bărbatul a fost ridicat de către poliţişti dintr-o pensiune, unde îşi dăduse întâlnire cu fata pe care o şantaja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul de 19 ani a avut o relaţie cu o tânără de 18 ani din Târgovişte, însă după ce femeia a pus punct relaţiei, el a început să o ameninţe că, dacă nu îi dă bani şi nu continuă că facă sex cu el, va publica online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare. 
Joi, 24 august, după câteva zile în care a fost şantajată, tânăra femeie a depus reclamaţie la poliţie 
 
„Din investigaţiile efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, în perioada 18-24 august a.c., prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, tânăra ar fi fost constrânsă de un bărbat de 19 ani să întreţină relaţii sexuale cu acesta şi să îi transfere bani, în caz contrar bănuitul ar fi intenţionat să publice în mediul online imagini video cu caracter compromiţător”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.
Joi seară, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au prins în flagrant pe bărbat într-o pensiune din Târgovişte, unde o aştepta pe fosta lui iubită. El îi ceruse femeii să se întâlnească cu el, promiţându-i că, după ce fac sex, va şterge imaginile cu ea.
Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, iar, în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj. Vineri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.