Un copil de un an şi sapte luni, care a fost dat dispărut în 19 mai de către familia din localitatea Pui, judeţul Hunedoara, a fost găsit înecat, joi, în Barajul Bucium Orlea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, joi, în jurul orei 10.00, o echipă de căutare formată din poliţişti şi jandarmi a identificat, în Barajul Orlea, cadavrul unui băieţel în vârstă de un an şi şapte luni, dispărut în data de 19 mai,. din comuna Pui.

”Cadavrul a fost extras din apă de un echipaj de pompieri, dotat cu o barcă, al Detaşamentului Hunedoara şi preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. Trupul băiatului a fost scos din apă în apropierea prizei de golire a barajului Bucium Orlea”, se arată în comunicat.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Sursa citată a mai precizat că de la data dispariţiei şi până în prezent,  zilnic, echipele de intervenţie formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri au scotocit malurile, extinzând aria de căutare şi la barajul Bucium Orlea.

În această operaţiune au fost utilizate autospeciale de intervenţie pentru salvările din mediul acvatic, pompieri, scafandri şi câini ai pompierilor şi jandarmilor hunedoreni, precum şi din cadrul Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea” Sibiu, specializate în căutare de cadavre pe apă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.