Poliţiştii din Constanţa au făcut, joi, mai multe percheziţii la persoane bănuite că au contrafăcut cărţi de identitate cu ajutorul cărora au obţinut mai multe credite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, joi, patru percheziţii, trei în Focşani şi una în satul Drăgăneasa, judeţul Prahova, la locuinţele a doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 49 de ani. Cei doi sunt bănuiţi de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals privind identitatea.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”Astfel, în iulie 2022, cei doi bărbaţi ar fi contrafăcut mai multe cărţi de identitate, folosind datele de identificare ale altor persoane, pe baza cărora ar fi obţinut credite de la mai multe instituţii financiare nebancare. Prejudiciul cauzat este de 58.000 de lei”, au afirmat poliţiştii.
 
În urma percheziţiilor a fost luată măsura indisponibilizării unui autoturism.
 
Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.