O femeie şi un bărbat au ajuns la spital, miercuri seară, după ce au fost agresaţi, pe o stradă din Constanţa, de un bărbat, în urma unui conflict spontan. Agresorul, în vârstă de 37 de ani, se află în custodia Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Tomis, are loc o agresiune fizică. Poliţiştii, deplasaţi la faţa locului, au constatat că un bărbat şi o femeie ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 37 de ani, pe fondul unui conflict spontan”, a informat IPJ Constanţa.
 
Cele două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
 
Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor.
 
În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.