Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care îl agresase pe un altul, în Satul de Vacanţă. Victima a fost şi înjunghiată, având nevoie de zece zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 
 
“În data de 01.10.2023, în jurul orei 15:00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit pe o alee din municipiul Constanţa, Satul de Vacanţă, inculpatul D.I., folosind un obiect tăietor-înţepător, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate K.L., în zona cefei, a toracelui şi a gambei stângi, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare aproximativ 10 zile de îngrijiri medicale. Totodată, s-a reţinut că prin acţiunile sale inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.