Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru judeţele Alba, Harghita, Mureş, Constanţa şi Tulcea, unde vizibilitatea scade izolat şi sub 50 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atenţionarea emisă pentru mai multe localităţi din judeţele Alba, Harghita şi Mureş este în vigoare până la ora 9.00.

În aceste zone, vizibilitatea este scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, pe alocuri depunându-se şi polei.

De asemenea, întreg judeţul Constanţa este sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 10.00.

Ulterior, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare cod galben de ceaţă şi pentru judeţul Tulcea, numărul judeţelor avertizate ajungând la cinci.

Atenţionarea cod galben de ceaţă pentru judeţul Tulcea este valabilă până la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, în întreg judeţul vizibilitatea este redusă local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că marţi dimineaţă pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Luni, meteorologii au emis o informare de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, precum şi ninsori în zona de munte şi trecător, pe arii restrânse, polei. Informarea este valabilă până joi dimineaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.