Pirotehniştii SRI fac verificări în Palatul de Justiţie din Baia Mare, unde în toaleta publică a fost descoperit un pachet suspect. Potrivit purtătorului de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, din primele verificări, pachetul nu prezintă un pericol, însă personalul a fost evacuat, iar traficul în zonă este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipa pirotehnică a SRI inspectează un pachet suspect care poate fi un dispozitiv exploziv improvizat sau nu, nu s-a stabilit încă. După primele verificări, nu prezintă pericol”, a declarat Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Pachetul suspect a fost descoperit miercuri dimineaţă, în urma unui apel anonim la 112, potrivit presei locale, şi se află în toaleta publică din clădire.

”Pachetul este în toaleta publică din instituţie. Personalul a fost evacuat şi traficul restricţionat în zonă. La faţa locului se află şi un procuror”, a mai precizat Ovidiu Marincea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SRI, procedurile vor mai dura cel puţin o oră, pentru eliminarea oricărui risc.

FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
FOTO: Inquam Photos / Ghita Porumb
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.