Un bărbat din judeţul Timiş care conducea un autoturism pe DN6, în judeţul Caraş-Severin, a pătruns la un moment dat pe sensul opus de mers unde a provocat un accident rutier, după ce a lovit frontal o altă maşină. Cinci persoane au fost rănite, printre care şi un copil de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică, pe DN6, între localităţile Sadova Veche şi Buchin.
 
”Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din judeţul Timiş, conducea un autoturism pe DN 6, în direcţia Orşova, la km 433, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Bucoşniţa. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a 5 persoane cu vârste cuprinse între 1 an şi 67 de ani, din cele două autoturisme, ce au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Caraş-Severin. 
 
Ambii conducători auto au fost testaţi dacă au consumat de alcool sau substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.