Traficul a fost reluat pe drumul naţional (DN) 2 E 85, la limita dintre judeţele Buzău şi Ialomiţa, la aproximativ o oră de la producerea accidentului soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor patru, în care au fost implicate două maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia pe DN 2 E 85 a fost reluată luni în jurul prânzului, după ce a fost oprită timp de aproximativ o oră din cauza accidentului în urma căruia o persoană a murit, iar patru au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul s-a produs la kilometrul 69+700, la limita cu judeţul Ialomiţa.

Din primele date, şoferul unui autoturism înmatriculat în Vrancea, în vârstă de 75 de ani, care se îndrepta spre Urziceni, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o maşină care mergea spre Buzău. 

Conform sursei citate, în urma impactului, şoferul de 75 de ani a murit, iar o persoană care se afla cu el în maşină şi alte patru din celălalt autoturism implicat în accident au fost rănite.

Poliţia face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.