Un bărbat a intrat, luni seară, într-un magazin din Sectorul 6 al Capitalei, unde a ameninţat-o pe vânzătoare şi a furat pachete de ţigări şi circa 5.000 de lei dintr-un sertar. Poliţiştii au prins un suspect, în vârstă de 20 de ani, el fiind audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 20 au fost sesizaţi, luni, prin apel la 112, despre faptul că un bărbat ar fi intrat într-un magazin situat în Sectorul 6, având în mână un obiect tăietor-înţepător, ar fi ameninţat angajata şi ar fi sustras aproximativ 15 pachete de ţigări şi aproximativ 5.000 de lei, din sertar.
 
Femeia nu a necesitat îngrijiri medicale şi nici nu a suferit vătămări corporale.
 
Poliţiştii au făcut verificări, iar la scurt timp a fost prins un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii, în vârstă de 20 de ani, fiind dus la sediul secţiei, pentru audieri.
 
Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 20, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.