O maşină a tamponat, marţi dimineaţă, gardul protector al liniei de tramvai, pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti. Panourile au spart geamurile de la uşa unui tramvai din linia 41, dar nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 6:10, pe Şos. Virtuţii, după staţia Pod Ciurel, sens Ghencea, un autoturism neidentificat a tamponat gardul protector al liniei de tramvai. Panourile gardului s-au înclinat spre calea de rulare, spărgând geamurile de la uşa 1 ale unui tramvai din linia 41”,l anunţă, marţi, STB, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, după incident, tramvaiul a fost retras la depou, pentru remedierea situaţiei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Precizăm că nu au fost persoane accidentate, iar circulaţia tramvaielor nu a fost afectată”, a mai transmis compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.