O femeie de 60 de ani şi un copil de 8 ani au fost loviţi, joi, de o maşină pe o trecere pentru pietoni din Bucureşti, situată la intersecţia dintre Bd. 1 Decembrie 1918 cu Str. Liviu Rebreanu. Cele două victime au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 16.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intersecţia dintre Bd. 1 Decembrie 1918 cu Str. Liviu Rebreanu. Un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 44 de ani, a surprins şi accidentat doi pietoni angajaţi în traversarea drumului public”, a transmis Brugada Rutieră a Capitalei.

Cele două victime, o femeie în vârstă de 60 de ani şi un minor în vârstă de 8 ani, se aflau pe trecerea pentru pietoni, fiind rănite şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul etilotest şi aparatul DrugTest, rezultatele fiind zero, respectiv negativ. Totodată, aceasta a fost condusă la sediul INML  pentru prelevarea de mostre biologice. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie”, a mai transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.