Un bărbat de 44 de ani, care din 2021 era dat în urmărire naţională, a fost prins în Bucureşti de către un poliţist aflat în timpul liber. Acesta a urmărit suspectul care a abandonat maşina pe care o conducea şi l-a prins într-un parc. Bărbatul are de executat o condamnare de 3 ani şi 6 luni pentru că a condus fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminică, 19 mai 2024, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei, aflat în timpul liber,  a procedat la prinderea şi imobilizarea unui bărbat, în vârstă de 44 de ani,  care figura urmărit naţional. La data menţionată, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, într-o zonă din Sectorul 3, au observat în trafic un autoturism, condus de către un bărbat, al cărui comportament afişat le-a atras atenţia. Astfel, s-a procedat la urmărirea şi oprirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, context în care şoferul a oprit, apoi a abandonat autoturismul şi a fugit”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei,

Sursa citată a menţionat că, în acel moment, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul Investigaţii Criminale, aflat în timpul liber, l-a urmărit pe bărbat, reuşind prinderea şi imobilizarea acestuia într-un parc din proximitate.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Ulterior, în urma legitimării şi verificării persoanei în cauză, efectuate de către poliţiştii veniţi în sprijin, s-a stabilit că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 44 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, s-a mai stabilit că acesta era urmărit naţional, întrucât la data de 18 martie 2021, Judecătoria Olteniţa a  emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani şi 6 luni”, au mai precizat poliţiştii.

Cel în cauză a fost încarcerat într-un penitenciar, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost condamnat în 2021 pentru aceeaşi infracţiune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.