Un bărbat de 44 de ani care a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti când conducerea fără permis şi sub influenţa unor substanţe psihoactive a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat, miercuri, că poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 3, au oprit, marţi, pentru control, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
”În urma efectuării testării preliminare cu aparatul DrugTest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost condus la I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 44 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că se află în stare de recidivă”, a arătat sursa citată.
 
Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 44 de ani. Ulterior, el a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.