Un bărbat a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani după ce, în timp ce se afla cu un prieten într-un parc, a găsit o pereche de cătuşe, iar prietenul i-a prins dispozitivul de gleznă. Când au vrut să desfacă de pe picior cătuşele, cei doi au constatat că nu au cheie şi mai rău le-au strâns. În cele din urmă, personalul medical a sunat la Poliţie, iar un poliţist a desfăcut cătuşele, care erau un model mai vechi, scos din uz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în parcul Mihai Eminescu din Botoşani.
Jurnaliştii de la Monitorul de Suceava scriu că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, se plimba cu un amic în parc, luni seară şi au găsit cătuşele, iar după ce s-au aşezat pe o bancă amicul i-a prins, în glumă, dispozitivul de glezna stângă. Problemele au început atunci când, vrând să dea jos cătuşele, cei doi au constatat că nu au cheie, au umblat la ele, iar dispozitivul s-a strâns mai mult, începând că îi afecteze circulaţia în picior.
În cele din urmă, bărbatul a ajuns la unitatea de primiri urgenţe, cadrele ,medicale cerând ajutorul Poliţiei.
Un poliţist a mers şi a desfăcut cătuşele care, conform jurnaliştilor locali, sunt un model mai vechi şi scos din uz. 
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au declarat, miercuri, pentru News.ro că în urma incidentului nu a fost deschisă anchetă, întrucât nu există indicii privind comiterea unei fapte penale sau contravenţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.