O autospecială SMURD aflată în misiune a fost implicată, duminică seară, într-un accident rutier care a avut loc într-o intersecţie din municipiul Ploieşti. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.45 la intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu şi Dr. Bagdasar, din municipiul Ploieşti.

”Din primele verificări, a reieşit faptul că impactul a avut loc între o autospecială SMURD, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, şi un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

În urma evenimentului nimeni nu a fost rănit, rezultând doar pagube materiale. Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul amîndurora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.