Şoferul unei basculante care lucra în localitatea Malu Vânăt, judeţul Argeş, a fost grav rănit după ce a acroşat o poartă de cărămidă care s-a desprins şi a căzut peste cabină. Tânărul de 21 de ani a rămas încarcerat şi a fost nevoie de interveţia pompierilor pentru scoaterea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, şoferul unei basculante a rămas blocat după ce a acroşat cu partea din spate a vehiculului o poartă din cărămidă a cărei parte superioară a căzut peste cabină.  

În momentul accidentului produs în localitatea Malu Vânăt în cabina camionului se aflau şoferul şi un alt bărbat, acesta din urmă reuşind să iasă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipajele de descarcerare de la ISU Argeş au intervenit pentru scoaterea şoferului prins de la brâu în jos în cabină.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că bărbatul în vârstă de 21 de ani este în viaţă şi este conştient.

La ora transmiterii acestei ştiri el este transportat cu o ambulanţă SMURD către un spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.